Güvenlikli Donanım Sistemi
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
Güvenlikli Donanım Sistemi
Sistem, tüm SARAR PEN Serileri ile uyumlu olup, pencere veya kapılarınızın açılır bölümlerine yerleştirilen kablosuz, küçük vericilerle çalışır.
Güvenlikli Donanım Sistemi

Sistem, tüm SARAR PEN Serileri ile uyumlu olup, pencere veya kapılarınızın açılır bölümlerine yerleştirilen kablosuz, küçük vericilerle çalışır. Sensörlerin kablosuz olması sayesinde evinizde hiçbir tadilat gerekmemekte ve tüm sistem sadece yarım saat içinde kurulabilmektedir.

SARAR PEN serileri,isteğe bağlı olarak güvenlikli pencere, kapı, sürme ve paralel sürme seçeneklerine sahiptir.Bir pencerenin güvenlikli olabilmesi için, pek çok faktörün bir araya gelmesi gerekmektedir.Öncelikle, güçlü profillerden oluşan bir sistem seçilmeli ve bu sistem; Güvenlikli donanımlar,kilitli kollar, güçlendirilmiş destek sacları ve yine emniyetli camlarla takviye edilmelidir. SARAR PEN serilerinde; kullanılan Alman G-U Unijet Donanımları,özel güçlendirilmiş destek sacı kombinasyonu ve lamine camlar sayesinde, standart pencerelerle sağlanabilecek en yüksek güvenlik sınıflarından olan WK2(Avrupa Birliği Normu ENV 1627'ye göre) derecesi dahi elde edilebilmektedir.

Etiketler
türkiye pvc profili
pvc profili
gaziantep pvc profili
u pvc profili
gaziantep u pvc profili